Sinds 1959 hechten we veel belang aan het aanbieden van een brede selectie kinderbrillen. We werken hand in hand met leveranciers zoals Minima, Lafont, Bbig, Miraflex, Bamboo en nog veel meer. We leveren materiaal aan kinderen vanaf de eerste maanden aangepast aan hun jonge leeftijd. Zelfs als we ons omringen met partners met onberispelijke dienst en kwaliteit, is er niets onbreekbaar. Daarom bieden wij uw kinderen een jaar “ongeval van breuk” verzekering aan (zie voorwaarden in de winkel). Als er een ongeluk gebeurt met het montuur, zullen we dit vervangen tegen een eigen risico van 30%. Daarnaast zijn wij RIZIV geregistreerd, zodat u kunt profiteren van de beste  terugbetaling.

We kunnen voor u geheel op maat alle mogelijke modellen in de ‘schaal’-stijl van celluloseacetaat maken. U kiest uit verschillende kleuren. De prijs van een op maat gemaakt montuur van celluloseacetaat begint bij 550 euro.

Als u wilt, kunt u kiezen voor een echt hoornen montuur; een heel licht natuurlijk materiaal met een zeker cachet. De prijzen van een hoornen montuur beginnen bij 980 euro en variëren naar gelang de kleur.

Schildpadschaal behoort ook tot de mogelijkheden, maar vanwege schaarsheid is de keus in kleuren zeer beperkt.

Alles gebeurt op basis van offerte en met een levertijd van 5 tot 8 weken.

Een ervaring van meer dan 50 jaar en de keuze tussen de grootste merken lenzen stellen ons in staat om succesvol alle soorten harde en zachte lenzen, uni of multifocale, uitgebreide of dagelijkse slijtage aan te passen. We zijn ook gespecialiseerd in de aanpassing van lenzen voor keratoconus.

Bestel nu

 

We bieden ook de meeste grote merken van corrigerende glazen. Unifocale glazen met een ruim gezichtsveld, geïndividualiseerde progressieve glazen, glazen speciaal voor beeldschermwerk, alsook gepolariseerde corrigerende zonneglazen.

We werken met de beste glazenmakers van de markt en kunnen u het glas voorstellen dat het best is afgestemd op uw behoeften, ongeacht of het Varilux, Zeiss, Rodenstock of Hoya betreft.

In onze speciale afdeling voor slechtzienden kunnen verschillende soorten apparatuur in de beste omstandigheden worden uitgeprobeerd, zoals vergrootglazen, tv-vergrootglazen, of beeldschermen. Alle tests zijn compleet gratis. Gelieve een afspraak te maken met deze afdeling om u een optimale service te kunnen verlenen.

Als grootste allrounder opticien in België bieden we een unieke keuze aan monturen: klassiek, verfijnd, fantasierijk of zelfs op maat voor volwassenen, kinderen en sportievelingen.